4 personen
uitdagend
25 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Asperge ‘Caesar’

Asperge ‘Caesar’

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
3 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

stokbrood

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
4 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
500 gram witte asperges

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.90
4 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
100 gram Parmezaanse kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.18
2 eidooiers

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
1 theelepel mosterd

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.39
8 ansjovisfilets

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 21.52
200 milliliter zonnebloemolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd het stokbrood in de lengte in flinterdunne plakken. Bestrijk met de olijfolie en bak in de oven in circa 7 minuten krokant.
  • 2 Schil intussen de asperges en blancheer ze in 4-8 minuten beetgaar, afhankelijk van de dikte.
  • 3 Roer voor de mayonaise de eidooiers, mosterd, citroensap, knoflook en ansjovis glad. Giet al kloppend de zonnebloemolie erbij.
  • 4 Pocheer de hele eieren. Maak op borden een spiegel van de mayonaise en leg de asperges erop. Verkruimel het brood. Verdeel de gepocheerde eieren, broodkruim en parmezaan erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 870 kcal
vet 76 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 25 gram