4 personen
gemiddeld
35 min.
lunch, voorgerecht
recepten Asperge-omeletrolletjes

Asperge-omeletrolletjes

ingrediënten


bestellen
35 min
4 personen
3 eetlepels zonnebloemolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69
6 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.98
12 witte asperges

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 29.40
8 plakjes gerookte kipfilet (vleeswaren)

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.10
bosje bieslook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49

  • 1 Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak van circa een kwart van de eieren een omelet. Houd apart en herhaal met de rest van het ei tot je 4 omeletten hebt.
  • 2 Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook de asperges in circa 18 minuten gaar.
  • 3 Leg op elke omelet 2 plakjes kipfilet. Leg per omelet 3 asperges op driekwart van de omelet, de asperges mogen iets uitsteken.
  • 4 Houd 4 sprieten bieslook apart. Hak de rest van de bieslook fijn en bestrooi elke omelet ermee. Vouw de omelet over de onderkant van de asperges en rol vervolgens vanaf de zijkant op om een mooi rolletje te krijgen.
  • 5 Bind met de achtergehouden bieslook per rolletje een spriet eromheen en knoop voorzichtig vast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 16 gram